Vidám Angol Nyelvtanfolyam Újrakezdőknek

Egyedülállóan hatékony szókincsnövelő és megértést javító nyelvtanfolyam önhipnózissal. Rendkívüli tudatalatti tanulási képesség.

Course Summary

Jerome K. Jerome "Három ember egy csónakban, nem számítva a kutyát" című műve alapján


Napi 30 perc könnyed és élvezetes tanulással

750 szót és kifejezést sajátítasz el 2 hét alatt

és egy szinttel javítod a nyelvtudásodatAmit nyersz:


+ 10 db 30 perces videó formátumú nyelvleckét


+ 4 bónusz videó nyelvleckét,


+ 11 ismétlő videó nyelvleckét,


+ 11 letölthető, ismétlő mp3 nyelvleckét,


+ letölthető szószedetet és szövegkönyvet,


+ és egy önhipnózis hanganyagot, amely aktiválja a tudatalattid tanulási képességeit és lehetővé teszi az ultragyors tanulást!

+ EGY AJÁNDÉK 5 RÉSZES EXTRA ANGOL NYELVTANFOLYAMOT TOVÁBBI MEGLEPETÉSEKKEL


Vagyis:

  • Ezzel legalább egy szinttel javul a nyelvtudásod,
  • élvezetes módon és könnyen tanulod a szöveget,
  • jelentősen javítod a szövegértési képességedet,
  • felidézed a szavakat és kifejezéseket, amiket tudtál
  • és új szavakat és kifejezéseket tanulsz.

Eredmény:


Legalább 750 szó és kifejezés felfrissítése vagy megtanulása könnyedén, szövegkörnyezetben
Az eredeti angol irodalom szintjén való szövegértés 
Legalább egy szinttel jobb nyelvtudás


A történet:


Jerome K. Jerome: Három ember egy csónakban című könyvének vidám részletei.

A moly.hu így ír e műről, idézem:
"Feledhetetlenül humoros könyvet tart kezében a tisztelt olvasó. Én nem állítom, hogy e művet mindenképpen el kell olvasni, és nem akarok senkit sem túlzottan befolyásolni, mindössze azt állítom, nem érdemes kihagyni. A történet gerince Európa egy jelentős folyóján játszódik, hősei ízig-vérig angolok, – így aztán egyikük sem a dunai hajós –, noha az események hasonló kialakulásáról akár a vén Duna is regélhetne nekünk naphosszat. Sőt, azok a kötélidegzetű olvasók, akik fejezetről fejezetre haladva a történet fölött pusztán csak el-elmosolyodnak az élet mindennapi fonákságain, még ők is legyenek óvatosak – kerüljék a nyilvános helyeket, a tömegközlekedési eszközöket –, mert kerek-perec kijelentem, még ők is felnevetnek legalább egyszer. Ha mégsem történne ilyesmi, ajándékozza oda a könyvet az első járókelőnek, esetleg valamelyik rokonának."

Ezt a nyelvtanfolyamot Neked találták ki, ha:+ szeretnél eredeti nyelven olvasni,


+ szeretnéd fejleszteni a szövegértésedet,


+ jelenlegi nyelvtudásod középfokú vagy alatta van,


+ bevállalós vagy, (eredeti szöveg, emlékszel!)


+ szereted a humort,


+ szeretnél sok új kifejezést megérteni


+ és szeretnéd mindezt élvezettel tenni.A módszer:


A tudatalatti képességeit használjuk fel, amikkel kis korban tanultad az anyanyelvedet.

A nyelvtanulás a tudatalattihoz tartozó agyterületekhez tartozik. Amikor a logikus, bal agyféltekénkkel próbálunk nyelvet tanulni, akkor "erőből" próbáljuk elsajátítani a nyelvet. Tudatosan próbálunk ragozni vagy mondatokat összeállítani. Ezzel szemben a jobb agyféltekés nyelvtanulás azon a régről ismert elven alapszik, hogy minél több nyelvi anyagot engedünk be a tudatalattiba, ahol az feldolgozza és ismertté teszi számunkra. Ezek után fokozatosan aktiváljuk ezt a tudást és felhozzuk a logikus tudatunkba, amelyik majd rendszerezi azt.

Az angol nyelv titka


Az angol nyelvben a szavaknak rengeteg változatuk és jelentésük van a szövegkörnyezettől függően. A kezdőknek különös nehézséget jelent ezeknek a megkülönböztetése és értelmezése. A hatékony angol tanulás titka abban rejlik, hogy komplett kifejezéseket tanuljunk meg, a szövegkörnyezetbe illesztve.

A forradalmi, a tudatalatti működésén alapuló nyelvtanulás során a szavakat egymásra építve, lépésről-lépésre kifejezésekké bővítve sajátítjuk el. Így hamarosan szó és kifejezésláncokat tanulunk meg olyan természetes módon, ahogyan az anyanyelvünkben is használjuk őket.

A valódi, eredeti szövegkörnyezetből történő tanulás által sokkal átfogóbban tanulunk.

A tudatalattink 10 milliárd bit/sec sebességgel dolgozza fel az információt.
Az éber tudat csak 40 bit/sec sebességgel.


Így ezt kihasználva sokkal nagyobb mennyiségű információt töltünk a tudatalattinkba, mint amit elsőre tudatosítani fogunk. Viszont amire odaérünk, a tudatalattink már fel is dolgozta az információt nekünk és előkészítette arra, hogy amikor szükségünk lesz rá, könnyedén aktiválja. Ezért a tudásszintünknél jelenleg még sokkal nehezebbnek tűnő anyagot is nyugodtan meghallgathatunk, hiszen ezáltal sokkal nagyobb háttértárat építünk ki a tudatalatti nyelvtudásunkban.

Hogyan haladunk a leckék során?

Először az önhipnózis szuggesztiós hanganyaggal lazítunk egy fél órát és közben aktiváljuk a tudatalatti rendkívüli tanulási képességeit.

Utána következnek a különleges módon szerkesztett és felépített leckék.

Kezdőbbek és haladóbbak is könnyen használhatják a leckéket, mert minden részletet hallanak magyarul és angolul is, szövegkörnyezetben, ismétlésekkel és összefüggéseikben. Így a mondatok, mondatrészek az értelmükkel együtt ragadnak meg.

Az ismétlő videókkal pedig aktiváljuk ezt a tudást és rendszerezzük.

A végére gyakorlatilag elsajátítottuk az eredeti angol irodalmi szöveget.

Két hét alatt ez nagyszerű eredmény, nem igaz?

Ha készen állsz, csapj bele!

Course Curriculum

Irina Furin

Nevem: Furin Irina. Az ACHE ( American Council of Hypnotist Examiners) hipnoterapeuta vizsgájával rendelkezem.

A hipnózisnak két ágát tanultam: a hagyományos, szuggesztiókon alapuló hipnózist és az úgynevezett transzformációs hipnózist.

Ez utóbbit a híres Gil Boyne közvetlen tanítványától, a nemzetközileg elismert Dr. John Butlertől tanultam, akit először abban a videóban láttam, amelyben érzéstelenítés nélkül végeznek rajta hasműtétet. Egyszerűen lenyűgözött. Mint később találkozásunk során kiderült, egy valóban rendkívüli emberről van szó.

Két nagyszerű hazai oktatómat sem hagyhatom ki, hiszen mind emberileg, mind szakmailag rengeteget köszönhetek nekik: Balázs Attilát, a hatalmas lelkű Cédrust és Péter Tamást, a szakma mélységeit szenvedélyesen kutató mester hipnotizőrt.

Okleveleimet a Hypnotherapy Training International, The Hypnosis Training Institute of Hungary és Jankai Jánosnál (Americal School of Hypnosis) szereztem az alábbi területeken:

 • A HIPNÓZIS ALAPJAI
 • TRANSZFORMÁCIÓS HIPNÓZIS
 • HIPNOTERÁPIA
 • HALADÓ ANALITIKUS HIPNOTERÁPIA
 • HIPNOTERÁPIA MESTERKURZUS
 • HIPNOTERÁPIA AZ EGÉSZSÉGÉRT
 • A TERMÉKENYSÉG ÉS A SZÜLÉS TÁMOGATÁSA HIPNÓZISSAL
 • ÖNHIPNÓZIS HALADÓKNAK
 • CERTIFICATION OF HYPNOTHERAPY
 • DIPLOMA OF HYPNOTHERAPY

A legnagyobb tanítómesterem azonban maga a tudat volt, mind az enyém, mind a klienseimé. Hipnózisban, megfelelően kialakított transz állapotban rendkívüli kincseket nyújt nekünk.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing

 • Legnépszerűbb
  Egyszeri ár
 • 29990 HUF

  Élethosszig tartó hozzáférés a tanfolyamhoz egyszeri fizetéssel

  MEGVESZEM